Lees alles over onze live streaming

logo beeld uitzending wit
Blauwe rechthoek licht
Blauwe rechthoek licht

Studio

Bedien een groter
publiek met een
live-uitzending

website driehoek blauw
website driehoek
website driehoek

Live uitzenden

Een verzorgde live-uitzending voor uw debat, concert, diploma-uitreiking of evenement? Wij staan klaar om deze gebeurtenis te delen met uw publiek op afstand, via een livestream in topkwaliteit.

website driehoek blauw
website driehoek
beelduitzending 1

Scholen

Het einde van het schooljaar is daar, maar de coronamaatregelen staan een drukbezochte diploma-uitreiking in de weg. Niet iedereen kan bij dat speciale moment zijn. Wij van Beelduitzending.nl bieden de oplossing. Wij verzorgen de gehele live-uitzending van de diploma-uitreiking of afscheidsavond. Niemand hoeft dat speciale moment te missen!

Live op uw locatie

Een livestream uitzenden vanaf een zelfgekozen locatie? Geen probleem. Wij kunnen uitzenden vanaf bijna elke locatie. Een snelle en stabiele internetverbinding is het enige dat we nodig hebben. Mocht u die niet hebben of twijfelen: wij hebben standaard een 4G-router bij ons, zodat we niet voor verassingen komen te staan op het moment dat de live-uitzending op het punt van beginnen staat.

Opnemen

Wilt u opnames van uw live-uitzending of een offlinevideo opnemen? Uiteraard kan dat ook. Wij nemen de stream voor u op. U heeft uw evenement of speciale gebeurtenis zo op beeld, om op een later moment semi-live uit te zenden en als blijvende herinnering. Het kan ook een promotievideo voor uw bedrijf zijn. Daarnaast is het ook mogelijk om alleen audio op te nemen, bijvoorbeeld een uitvoering van een concert of het opnemen van een podcast.