Projectmanager
studio en livestream

website driehoek
website driehoek blauw

Wat ga je doen?

Als Projectmanager bij BeeldUitzending ben je verantwoordelijk voor alle livestream en video opdrachten van onze klanten. Door jouw gedrevenheid weet jij elk project tot een succes te maken. Vanuit onze nieuwgebouwde studio in Alblasserdam voorzien wij veel organisaties, verenigingen en bedrijven van video oplossingen. Van livestream tot eventregistratie. Van campagnefilm tot productlancering.

Je verwerkt de wens van de klant in een plan, maakt waar nodig complete draaiboeken. Weet de weg naar onze onderaannemers en leveranciers en je zorgt ervoor dat de klant tevreden en blij terug kijkt op zijn aanvraag. Je stuurt daar waar gewenst de crew op de vloer als floormanager aan.

Ben jij een echte regelneef/nicht? Ben jij degene die er voor zorgt dat het aan niemand iets ontbreekt? Welkom!

Heb je minder ervaring? Of denk je het te kunnen leren? Ook BBL en BOL leerlingen worden van harte uitgenodigd te solliciteren

Groei jij met ons mee? Welkom!

Wij bieden je een  Fulltime baan, (uiteraard is parttime in overleg ook mogelijk). We hebben prima arbeidsvoorwaarde, een gezellig afsluiter van de week en lekkere koffie!

Ben jij enthousiast geworden over de functie van projectmanager of wil jij meer informatie? Neem dan snel contact op via het nummer 085-0220480 of solliciteer direct door je CV + motivatiebrief te sturen naar Cees van der Wal via: vacature@beelduitzending.nl